Seashore Library facing the East China Sea

Beijing studio Vector Architects built the aptly named Seashore Library on the white sands of a beach in Nandaihe, a coastal region in eastern China. The 450-square-meter structure is divided between two levels with the ground level comprising a reception, a bar, a resting area and a reading lounge while the first level hosts a meditation space, an activity room and a balcony.

source : dezeen

Seashore-Library-by-Vector-Architects_dezeen_784_1

Unknown-1 Unknown

images-2

Vector-Architects-.-Seashore-Library-.-Nandaihe-1

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s