Hat Cloud by Nendo

Inside the Seibu Shibuya department store in Tokyo, Nendo has recently completed the interiors of the ‘key to style’ fashion floor and the ‘hat cloud’ floor dedicated to millinery. The renovation of the women’s hat department saw the redesign adapting to the irregularly positioned columns. In response, a cloud-like floor plan was established within the intimate area with varying ceilings heights. the selection of hats are displayed against pastel pink walls; each one propped up by a handle to form a dynamic wall of umbrellas which wrap around the reflective seating area. source : dozen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s