The William, NYC

In Situ Design and Lilian B. Interiors transform two classic brownstones into a colour-infused hotel. Inspired by (and featuring) William Engel’s bright “pour” paintings, The William blurs the line between art and environment, and offers guests an extended stay. source : azuremagazine

William-Hotel-NYC-blue-room

William-Hotel-NYC-red-living-room

William-Hotel-NYC-teal-living-room

William-Hotel-NYC-montage

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s